top of page

Saarni Sirkuksen kesän 2023 kiertueaikataulut on nyt julkaistu!

Kevät on jo täällä, ja se tarkoittaa sitä, että kiertävän sirkuksen sesonki lähestyy. Saarni Sirkuksen toinen kesä lähestyy ja olemme juuri julkaisseet tulevan kesän kiertueaikataulut!


Tänä vuonna Saarni Sirkus vierailee toukokuusta-syyskuuhun viidellätoista eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Mukana ovat Rovaniemi, Sodankylä, Kemi, Haukipudas, Raahe, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Kuopio, Ruka, Valkeakoski, Tampere, Jyväskylä, Kempele ja Tornio.


Tämän vuoden kiertueella on mukana kahdeksan sirkusartistia, jotka tarjoavat upeita esityksiä ja taianomaisia hetkiä koko perheelle. Monipuolinen ohjelmisto sisältää ilma-akrobatiaa, jongleerausta, tanssia ja paljon muuta. Esitykset ovat täynnä energiaa, hauskuutta ja uskomatonta ammattitaitoa.


Saarni Sirkus tuli ensimmäisenä kesänään tunnetuksi siitä, että se tarjoaa yleisölle aivan erityisen sirkuskokemuksen. Sirkusteltassa pääset uppoutumaan taianomaiseen tunnelmaan, joka vie mukanaan heti ensimmäisestä hetkestä lähtien. Tarinallinen esitys koostuu sirkuksen, tanssin, teatterin ja musiikin yhdistelmästä ja tuo modernin sirkuksen perinteiseen sirkustelttaan. Ja kuten myös aiemmin, Saarni Sirkuksessa ei nähdä eläimiä tai perinteisiä pellejä.


Saarni Sirkus on myös sitoutunut sirkuksen ilon jakamiseen kaikille. Haluamme varmistaa, että sirkus on kaikkien saatavilla. Tästä syystä tarjoamme erilaisia alennuksia, kuten opiskelija-alennuksia, seniorialennuksia ja perhealennuksia, sekä järjestämme sirkuksen Avoimet ovet- tapahtumia. Avoimet ovet- tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua sirkuksen kulisseihin ja harjoitella sirkusta artistien opastuksella ilmaiseksi.


Saarni Sirkuksen kesäkiertue on kiinnostava kohde koko perheelle. Sirkus on mahdollisuus kokea jotain ainutlaatuista ja unohtumatonta yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa. Esitys sopii kaiken ikäisille, ja perheen pienimmille tarjoamme (rajallisen määrän) kuulosuojaimia.


Tutustu Saarnin kiertueaikatauluun TÄÄLTÄ.


Nähdään ensi kesänä!


2 832 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


Saarni Sirkus logo, cirque stamp
bottom of page