top of page

SIRKUSTOIMINTA

saarnistamp.png
DJ9A3623_edited.jpg

Saarnin toiminnan keskiössä on 600 katsojan sirkusteltta, joka on mahdollista vuokrata kalustoineen kiertueaikataulun puitteissa oman tapahtumasi käyttöön.

Teltassa voidaan toteuttaa tanssiaiset, konsertit, näyttelyt ja seminaarit. Sinä päätät. 

Kysy lisää!

YRITYSLIPUT & RYHMÄT & TILAUSNÄYTÖKSET

Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille, seuroille tai kaveriporukalle lippu-paketteja. Paketit sisältävät liput esitykseen, juoman ja popparit, sekä kierroksen sirkuksen kulisseihin esityksen jälkeen. Yritys- ja ryhmälippuja voit tiedustella numerosta (+358) 445281441 tai sähköpostilla info@saarnisirkus.com. Minimi lippumäärä 20kpl.

Haluaisitko täysin yksityisen näytöksen? Varaa koko sirkusteltta esityksineen ja tarjoiluineen omaan käyttöösi kiertue aikataulumme puitteissa. Katsomoon mahtuu yhteensä 600 hlö, koko kapasiteettia ei tarvitse täyttää.
Kysy lisää info@saarnisirkus.com tai numerosta (+358)445281441 

Image by Giorgio Trovato

SIRKUSTA KAIKKIIN
TILAISUUKSIIN

ELÄMYSPALVELUT

Elämyspalvelujen tuottamiseemme kuuluu ikimuistoisten ja mukaansatempaavien tapahtumien luominen, jotka jättävät osallistujiin pysyvän vaikutuksen. Tapahtumat voivat vaihdella festivaaleista ja konserteista, intiimimpiin tilaisuuksiin. Ohjelmana tarjoamme räätälöityä sirkusta, valotaidetta ja tulitaidetta. Räätälöidyt sirkusesitykset voivat tuoda ainutlaatuisen ja jännittävän elementin mihin tahansa tapahtumaan. Sirkustaiteilijat valloittavat yleisön vaikuttavilla taidoillaan aina akrobaateista tulenpuhaltajiin ja hurmaaviin tanssijoihin. Valo- ja tulitaide voivat luoda todella maagisen tunnelman yhdessä tai erikseen sirkustaiteen kanssa. Ulkotapahtumiin sirkusteltan vuokraus voi tarjota klassisen ja elegantin tunnelman, samalla kun se tarjoaa käytännöllisen suojan arvaamattomaan ilmastoon. 

bottom of page